Kies voor kwaliteit

Een betonvloer laten glanzen, goede kras- en slijtvastheid en in bijna iedere gewenste kleurstelling? Het kan met de vloercoatings van Anker Stuy. Garagevloeren, galerijen, balkons, magazijnvloeren, winkelruimtes, noem maar op! Alle vloeren worden vloeistofdicht gemaakt. Zelfs chemische vloeistoffen krijgen geen vat meer op de ondergrond! Ook voor buiten zijn de mogelijkheden met vloercoatings van Anker Stuy talrijk. Zo kunt u kiezen uit een gladde of antislip uitvoering. De basis is veelal watergedragen polyurethaan of epoxy. Door de relatief korte droogtijd zijn onze vloer lakken ook heel goed binnen nieuwbouw- en renovatieprojecten toepasbaar.

Vloercoatings van Anker Stuy

Onze vloercoatings maken we zelf. Zo leveren wij vloercoatings die een onderhoudsarme periode van een aantal jaar garanderen. Heeft u een groot project of een specialistische klus? Dan is het verstandig om onze experts zo vroeg mogelijk bij uw project te betrekken. Zo kunnen wij u tijdig de juiste adviezen verstrekken. Ook lichten wij in een persoonlijk gesprek graag onze garanties toe. Uiteraard is maatwerk mogelijk!

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve producten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken
  • Snelle levertijd door eigen beheer productieproces

Ruim assortiment oiplosmiddelvrij

Bent u dus op zoek naar een slijtvaste vloercoating die vrij is van oplosmiddelen? Wij bieden een passende oplossing voor het afwerken van vloeren binnen. Alle producten zijn oplosmiddelvrij of waterverdunbaar. Zo heeft u in iedere ruimte de juiste bescherming, én dat wel 10 jaar lang! Hieronder een aantal van onze producten. Het gehele assortiment bekijkt u hier.

  • Ankopox Aqua 2K Grondering (32-0872) is een waterverdunbare tweecomponenten grondering op basis van epoxy, voor beton en andere cementgebonden ondergronden binnen.
  • Ankopox Floorcoating OV (33-0870) is een oplosmiddelvrije tweecomponenten gepigmenteerde vloercoating op basis van epoxy binnen.
  • Ankopox Aqua Floorcoat HS (33-0865) is een waterverdunbare tweecomponenten gepigmenteerde vloercoating op basis van epoxy binnen.

Bekijk het gehele assortiment

Wij helpen u graag

Bent u als schilder op zoek naar maatwerk en duurzame kwaliteit op het gebied van vloercoatings? Met persoonlijk advies en begeleiding zorgen wij voor een vlekkeloos proces én eindresultaat. Neem nu contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op