IntroductiekortingNaamloos-2

Eén van onze zeer eenvoudig toe te passen producten is onze HD Pur Vulvoorlak. Een goedvullende, minder milieubelastende, oplosmiddelhoudende twee-componenten vulvoorlak (spuitplamuur) op basis van polyurethaan. Bestel nu 5 kg vulvoorlak met een bijhorende lak-harder en krijg 25 % introductiekorting op uw bestelling.

Bestel hier en krijg 25% korting

 

Wij bieden service op maat in combinatie met hoogwaardige meubel- & interieurlakken.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Service tot in de spuitcabine. Heeft u moeite om een voldaan eindresultaat te behalen? Vraag onze technische adviseurs naar de juiste oplossing en zij zullen op uw apparatuur en spuitcabine het gewenste resultaat behalen.
  • Jaarlijkse trends. Wij lopen voorop in het maken van de trends, samen met de branche ontwikkelen wij producten die aanhaken op de laatste Woon & Lifestyle trends. Bijvoorbeeld voor de “industrie look” die momenteel populair of een natuurmatte uitstraling. Wij denken met uw mee.
  • Kleur op maat. Wij formuleren voor u elk gewenste staal of natmonster.
  • Procesmatig produceren. Ook daarmee zijn wij bekend. Wij bieden oplossingen voor UV-curing lakken of automatische lakstraten met conventioneel drogen.
  • Flexibel kleurmengsysteem. Wij bieden een kleurmengsysteem inclusief basislakken, waardoor u zelf in staat bent om de juiste gewenste hoeveelheid op kleur te maken. Hierdoor bestelt u nooit teveel en hoeft u niet te wachten op de aanlevering van een kleur.
  • Onze Select Dealers zijn nooit ver weg, In iedere provincie wordt het merk Anker Stuy / Heidelberg vertegenwoordigd inclusief technische ondersteuning.
  • Wij zijn een familiebedrijf met korte communicatielijnen, snelle antwoorden en no-nonsense.
  • “And last but not least” bieden wij hoogwaardige meubel- & interieurlakken voor bijna iedere ondergrond.

 

Snelle levering via het Select Partner Programma

Anker Stuy levert in nauwe samenwerking met Heidelberg Woodcoatings laksystemen aan de meubel- en interieurbouw. Anker Stuy is een toonaangevende naam in de meubelindustrie met een landelijke verkoopdekking middels het Select Partner Programma. Gezamenlijk met deze dealers is Anker Stuy in staat snel te leveren, maar ook goede technische ondersteuning te bieden.

Bekijk ons assortiment