Industriële coating

Bij deze klanten gaat het om grote volumes van hout en plaatmateriaal, zowel voor binnen als buiten. Voorbeelden zijn MDF platen voor de interieurbouw of glaslijsten, rabat- en boeidelen voor de woningbouw. Deze zijn tevens voorzien van een KOMO-certificering.

Snelle droging

Onze verfproducten zijn speciaal afgestemd op de toepassingseisen zoals snelle droging (geforceerd te drogen), goede schuurbaarheid en makkelijke verwerking. Dit bieden wij zowel in dekkende als transparante verfsystemen, of semi-transparant. Al deze producten zijn gebaseerd op een watergedragen of 100% uv-verfsysteem. Ook werken wij samen met machinefabrikanten die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van deze verfsystemen.

Houten gevels

Voor de afwerking van houten gevels heeft Anker Stuy tevens een breed assortiment van verfsystemen. Ons paradepaardje voor de afwerking van houten gevels is onze Woodstain TP. Hier zijn al fantastische referenties mee opgebouwd zowel nationaal als internationaal en het product is tevens onderworpen aan externe onafhankelijk duurzaamheidstesten. Deze kunnen op verzoek uiteraard laten zien. Het product is kraakhelder en geeft een heel mooi uiterlijk aan de houten ondergrond.