Interieur en meubellakken 

Anker Stuy levert – in samenwerking met Heidelberg – ook lak aan de meubel & interieurbouw. Deuren, meubels, bedden… noem maar op. Alles komt tot leven met onze 1 en 2 componenten meubellakken. Samen met onze partner Heidelberg garanderen wij u topkwaliteit. Niet voor niets voldoen al onze lakken aan de Europese Norm (EN), Deutsche Industrie Norm (DIN) en Nederlandse Norm (NEN). Bent u actief in de meubel & interieurbouw? En kiest u voor duurzame kwaliteit? Neem dan in een vroegtijdig stadium contact met ons op. Zo bent u verzekerd van het beste advies over het gebruik van onze verven.

Extra cachet 

Meubeltrends veranderen snel in deze tijd. Wat vast staat is de keuze voor kwaliteit. Meubellakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit & estheticiteit van het product. Authentieke of trendy kleuren geven net dat beetje extra cachet aan een meubel of interieur. Ook het milieu wordt een steeds belangrijker thema. De producten van Anker Stuy – Heidelberg hebben een duidelijke focus: zo weinig mogelijk het milieu belasten. Dit wordt o.a. bereikt door onze watergedragen meubellakken.

Continu vernieuwen

Van softlak, systeemlak tot parketlak, u vindt het bij Anker Stuy. Maar we doen meer: onze lakexperts zijn continu op zoek naar vernieuwende en bijzondere verfproducten. Een mooi voorbeeld zijn onze watergedragen lakken die als 1 pot systeem toegepast kunnen worden en ook op moeilijke ondergronden zoals eiken. En dat zonder te verkleuren!

Wij helpen u graag!

Wij kunnen u heel goed en tijdig adviseren welke lak u het beste kunt gebruiken. Vanzelfsprekend komen wij tijdens het verfproces langs voor controles. Meubels en interieurelementen krijgen zo de uitstraling die u én uw klanten wensen.

Waarom Anker Stuy?

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken

 

Neem contact met ons op