De producten bezitten goede technische eigenschappen en chemische resistentie & mechanische bestendigheid waarbij ze voldoen aan de internationale normen (o.a. DIN 68861, DIN EN 71, PAK AfPS GS 2014, LFGB 31)

Natuurlijk kleur bekennen

Voor zowel de oliën als hardwaxen zijn 9 unieke kleuren ontwikkeld die aansluiten op de trends van vandaag, Mochten deze kleuren u niet aanspreken dan kunnen wij ook op verzoek andere kleuren maken of ‘matchen’ doormiddel van ons kleurmengsysteem.

Waarom Aplexol?

  • Eenvoudig aan te brengen voor de kleine meubelmaker zonder spuit installatie
  • Zeer mooie natuurlijke matte afwerking van uw houten ondergrond
  • Goede chemische resistentie en krasvast
  • Verkrijgbaar in verschillende trendkleuren

 

Aplexol Exterior: Natuurlijke afwerking van uw buitenhout

Een toevoeging aan het Aplexol assortiment is de Aplexol Exterior lijn, deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het verduurzamen van buitenhout waarbij de watergedragen olie geen lakfilm achterlaat. Het voordeel hiervan is dat u bij een volgende renovatie niet eerst de oude laklaag moet wegschuren maar dat u meteen een nieuwe laag watergedragen olie kan aanbrengen voor het conserveren en opfrissen van de houten ondergrond.

De exterieur olie biedt bescherming tegen onder andere water, vuil, schimmel en algen. Zowel voor nieuw als eerder met olie behandelde ondergronden. Zo kunt u dus een houten terras, tuinmeubel, pergola of gevelbetimmering optimaal beschermen. Naast de 6 trendkleuren ( Shale Grey, Maroon, Naturel, Teak, Cotton White en Intens Black) is de Aplexol Exterior Oil verkrijgbaar in alle kleuren via ons kleurmengsysteem