Natuurlijk kleur bekennen

Voor zowel de oliën als hardwaxen zijn unieke kleuren ontwikkeld die aansluiten op de trends van vandaag, Mochten deze kleuren niet aanspreken, dan kunnen wij ook op verzoek andere kleuren maken of ‘matchen’ door middel van ons kleurmengsysteem.

Waarom Aplexol?

  • Eenvoudig aan te brengen voor de kleine meubelmaker zonder spuitinstallatie
  • Zeer mooie en natuurlijk matte afwerking van houten ondergronden
  • Goede chemische resistentie en krasvast
  • Verkrijgbaar in verschillende trendkleuren

De producten bezitten goede technische eigenschappen en chemische resistentie & mechanische bestendigheid waarbij ze voldoen aan de internationale normen (o.a. DIN 68861, DIN EN 71, PAK AfPS GS 2014, LFGB 31)

Alle natuurlijke kleuren

Meubel- en interieurlakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit en esthetiek van het product. Bovendien is door middel van kleur een passend accent of effect te realiseren, of je nu kiest voor vergrijsde, verouderde of gebleekte tinten. Er is altijd een natuurlijke tint die bij je past!

Zit je favoriete kleur er toch niet bij? Geen probleem. Wij kunnen alle kleuren maken met ons kleurmengsysteem!

Aplexol Exterior: voor natuurlijke afwerking van buitenhout

Een toevoeging aan het Aplexol-assortiment is de Aplexol Exterior-lijn, deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het verduurzamen van buitenhout waarbij de watergedragen olie geen lakfilm achterlaat.

Het voordeel hiervan is dat je bij een volgende renovatie niet eerst de oude laklaag moet wegschuren maar dat je meteen een nieuwe laag watergedragen olie kunt aanbrengen voor het conserveren en opfrissen van de houten ondergrond.

De exterieur olie biedt bescherming tegen onder andere water, vuil, schimmel en algen. Zowel voor nieuw als eerder met olie behandelde ondergronden. Zo kun je dus een houten terras, tuinmeubel, pergola of gevelbetimmering optimaal beschermen.