Anker Stuy met oog voor toekomstige veranderingen

Op het gebied van verf en grondstoffen verandert er veel. Hoe is de samenstelling van verf over twintig jaar? Met welke wetten en regels moeten we rekening houden? Zullen de ondergronden of het materiaal nog steeds hetzelfde zijn? Voor de toekomst zal verf steeds meer toegevoegde waarde krijgen en extra functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandvertragende middelen of verf wat energie opwekt of warmte behoudt of afgeeft. Deze ‘smart’ coatings zullen in de toekomst steeds meer onze huiskamer bereiken. Doordat wij ons eigen laboratorium hebben, kunnen wij hier altijd voorloper op zijn.

Kwaliteitscontrole

Alle batches die wij produceren worden onderworpen aan een strenge kwaliteitskeuring. Al onze producten moeten binnen de specificaties liggen die wij voor desbetreffend product vastgesteld hebben. Hierdoor krijgt de klant altijd dezelfde samenstelling van het gewenste product. In ons laboratorium toetsen wij of de producten die wij maken aan deze kwaliteit voldoen.

Specifieke behoeften

Dankzij ons eigen laboratorium kunnen we ook snel inspelen op wensen en eisen van onze klanten. Een op maat gemaakt product behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.