Ondersteuning bij complexe bouwprojecten

Als projectontwikkelaar geeft u vorm aan gebieden en blaast u woonwijken nieuw leven in. Ook krijgt u te maken met complexe bouwprojecten. Zo veel mogelijk rendement halen uit een project is dan ook belangrijk.

De duurzaamheid van de verfsystemen spelen hierbij een belangrijke rol. De kwaliteitsverven van Anker Stuy zijn geschikt voor de meest uiteenlopende omstandigheden, zowel binnen als buiten en stellen onderhoud aan het vastgoed zo lang mogelijk uit!

Onderhoud en garantie voor projectontwikkelaars

Elementen worden beïnvloed door verschillende omstandigheden, dit betekent dat er uiteindelijk onderhoud moet plaatsvinden. Om u en de eindgebruiker te ontzorgen hebben wij een onderhouds- en preventieplan ontwikkeld tot wel 25 jaar na de plaatsing van het element.

Door te werken met Anker Stuy producten kan het tijdstip waarop onderhoudsmaatregelen moeten worden ondernomen zo lang mogelijk worden uitgesteld. Dit komt doordat Anker Stuy alleen werkt met de hoogste kwaliteit bindmiddelen en pigmenten.

Tijdig de juiste adviezen verstrekken

De garantiesystemen worden tot stand gebracht door middel van een samenwerking tussen u als klant en wij als leverancier. Onze verfexperts kunnen u optimaal adviseren welk type verf geschikt is voor een bepaald vastgoedproject.

Op deze manier bent u verzekerd van een hoogwaardige afwerking van het element. Vraag hier om een vrijblijvend bezoek van onze adviseur.

Ontzorgen

Als u de verven van Anker Stuy opneemt in uw bestek dan kunt u vertrouwen op een duurzaam kwaliteitsproduct.

Uiteraard controleren wij ook gedurende de bouwtrajecten: wij geven garantie als u onze adviezen opvolgt met betrekking tot het aanbrengen van onze verfproducten. Verder maken we bezoek- en controle rapporten. Anker Stuy is uw partner, wij ontzorgen u gedurende het gehele schildertraject.

Meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.