De Aplex Aqua-producten zijn prettig verwerkbaar en hebben een uitmuntende technische duurzaamheid. In dit product is de juiste balans gevonden tussen duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en optimale technische prestaties. Het resultaat is timmerwerk dat opvallend lang mooi blijft. Een zorg minder en goed voor het milieu.

Aplex Aqua wordt gevormd door zijn unieke eigenschappen. Het bindmiddel wat toegepast wordt is een unieke watergedragen alkyd-emulsuie die zich kenmerkt door een extreem lage wateropname in combinatie met een enorm goede elasticiteit en bovenal hoge bewezen buitenduurzaamheid. Daardoor blijft het houten element in topconditie. Dit roepen wij niet alleen maar garanderen wij ook in combinatie met onze garantiesystemen.

KOMO

Alle producten voldoen aan de SKH – KOMO-voorschriften en kunnen worden toegepast in verschillende systemen of applicatiemogelijkheden.

Aplex Aqua: duurzame keuze

Alkyd-emulsies bevatten vanuit hun oorsprong een groot deel biobased gehalte conform de NEN-EN 16640 richtlijn. Daarom is het product ook een duurzame keuze.

Kleurechtheid en glans

Onze Aplex Aqua lijn wordt geleverd in combinatie met onze eigen kleurpasta’s die bestaan uit zeer hoogwaarde kleurpigmenten vergelijkbaar met de automobiel industrie. Hierdoor kunnen wij kleurechtheid en de degradatie van een kleur over een bepaalde tijd garanderen. Dit roepen wij niet alleen maar dit kunnen wij ook aantonen. Tevens zijn de glansprestaties van de producten enorm goed en degraderen minimaal.