Timmerindustrie

In de woningbouw wordt traditioneel veel met hout gewerkt. Gevels, trappen, kozijnen… noem maar op. Om deze houtelementen langdurig te beschermen biedt Anker Stuy u een ruim assortiment van hoogstaande kwaliteitsverven geschikt voor de timmerindustrie. Verf die ervoor zorgt dat houtelementen ook na jaren van intensief gebruik gaaf zijn en bijdragen aan een authentieke uitstraling.

Tijdig de juiste adviezen verstrekken

De verfexperts van Anker Stuy werken nauw samen met timmer- en bouwbedrijven. Belangrijk is dat wij zo vroeg mogelijk bij uw bouw- of productieproces worden betrokken. Zo kunnen wij u tijdig de juiste adviezen verstrekken. Het zal de levensduur én de uitstraling van uw project zeker ten goede komen. Ook lichten wij in een persoonlijk gesprek graag onze garanties toe. Ook hier is maatwerk mogelijk!

U heeft er geen omkijken naar

Onze industriële verven zijn gebaseerd op een watergedragen Alkyd-emulsie, wat een uitstekende hechting en penetratie in hout garandeert. Maar nog belangrijker: de wateropname in hout is extreem laag.  Wij hebben voor u een ruim assortiment samengesteld. Grondverven voor zowel flow-coat als airless toepassingen. Voorlaksystemen & eindlagen verkrijgbaar in verschillende glansgraden. Concept 1 t/m concept 4 is in combinatie met onze garanties leverbaar. De combinatie kwaliteit & begeleiding wordt door timmer- en bouwbedrijven gewaardeerd. Een bijzonder verfproduct voor iedere situatie, milieuvriendelijk en duurzaam, dat is waar wij naar streven. U heeft er geen omkijken naar.

Wij helpen u graag

Bent u als timmer- of bouwbedrijf op zoek naar maatwerk en duurzame kwaliteit op het gebied van verf? Als marktleider in Nederland en met ruim 60 jaar ervaring in de timmerindustrie weten wij wat gevraagd wordt. Met persoonlijk advies en begeleiding zorgen wij voor een vlekkeloos proces én eindresultaat.

Waarom Anker Stuy?

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken
  • Snelle levertijd door eigen beheer productieproces

Neem contact met ons op