Wij denken met je mee

Wij leveren niet alleen de verfproducten maar denken ook graag met de fabriek mee hoe we verfapplicatie processen kunnen optimaliseren. Dit doen wij niet alleen, maar werken hier samen met ketenpartners zoals spuitrobots, droging apparaten, spuit apparatuur, houtleveranciers en meer. Doordat wij kennis hebben van het gehele proces weten wij u het beste verfsysteem te adviseren, passend bij jouw product of onderdeel.

Garanties

Onze verfsystemen in zowel concept II als concept III en III+ kunnen verstrekt worden in combinatie met een levensduurverwachting en garantie oplopend tot wel 15 jaar.

Anker Stuy Coatings heeft hier een nauwkeurige calculatie voor ontwikkeld die u inzicht geeft in de verwachte onderhoudsinterval.

Bereken uw garantie

Ons product in actie!

Hydrolux

Hydrolux is een innovatief, nieuw watergedragen verfsysteem ontwikkeld op basis van een Tri-Cryl technologie. Dit betekent meer produceren in minder tijd zonder in te leveren op kwaliteit. Deze productlijn bestaat uit primers, voorlakken, aflakken die in verschillende glansgraden verkrijgbaar zijn. In zowel dekkende kleuren als transparante kleuren.

Het product kenmerkt zich door enorm snelle doorlooptijd/droging, lage wateropname in hout en wordt geleverd onder KOMO-certificering. Nieuwsgierig naar ons Hydrolux verfsysteem? 

Lees hier verder

Gebalanceerd assortiment

Ons uitgebreide assortiment biedt de keuze uit verschillende concept modellen die alle onder KOMO-certificering geleverd worden. Daarnaast is er ruime keuze in glansgraden, verwerking condities en zowel in dekkend als transparant leverbaar.

Nederlands fabricaat

De industriële verven van Anker Stuy worden geproduceerd in Terwispel (Nederland) en zijn binnen 24 uur leverbaar door de hele Benelux en Duitsland. Onze technisch adviseurs bieden ondersteuning tot in de spuitruimte.

Waarom Anker Stuy Coatings

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de houtverwerkende industrie
  • Gebalanceerd assortiment afgestemd op de houtverwerkende industrie
  • Eigen laboratorium en Nederlands fabricaat
  • Kennis voor alle verfvraagstukken
  • Snelle levertijd
  • Producten verkrijgbaar met garantiesystemen