Bereken eenvoudig je garantie

Houten kozijnen met een industrieel verfsysteem van Anker Stuy Verven voldoen altijd aan de minimale onderhoudseisen gesteld binnen de KOMO-certificering. Maar vaak is een veel langer onderhoudsinterval mogelijk. Met onze Hoe-vaak-moet-ik-schilderen-module kan u dit zelf berekenen. De berekening is bedoeld voor nieuw geproduceerd geveltimmerwerk en  niet voor onderhoud van bestaande kozijnen.

Bij het doorlopen van de module krijgt u vragen over: positie in de gevel, installatiehoogte, klimaat, houtsoort en kleurstelling. Als deze vragen beantwoord zijn vertelt de module hoe  lang het duurt voordat het timmerwerk een schilderbeurt nodig heeft. De berekening gaat  in de basis uit van een termijn van 10 jaar tussen schilderbeurten. Afhankelijk van de situatie komen daar jaren bij voor gunstige condities en gaan er jaren af bij keuzes die negatief zijn voor de levensduur van de verf.

Voldoet de uitkomst niet aan de wens? Geen probleem, verander wat aan ontwerp, houtsoort of kleurstelling en de module komt met een nieuwe voorstel. Zo kan bij het ontwerp al rekening worden gehouden met onderhoudsfrequentie en kosten.

Wilt u garantie op de onderhoudstermijn? Ook dat is mogelijk in samenspraak met onze partners die de ramen, deuren en kozijnen produceren. 

1Contactgegevens
2Toepassingsklasse
3Installatiehoogte
4Kleur
5Houtsoort
6Kleurstelling
7Uitslag

Contactgegevens

Vul hier je naam & emailadres in, doorloop het proces (duurt max 3 minuten) en ontvang een advies in onderhoudsvrije periode voor houten gevelelementen.

Indien gewenst nemen wij daarna contact met u op om het advies desgewenst om te zetten naar een onderhoudsvrije garantie.