Gegarandeerde buitenduurzaamheid

De producten zijn uitvoerig getest en worden geleverd onder KOMO keurmerk en worden jaarlijks getoetst op BRL 0817 & BRL 0821. Tevens heeft Anker Stuy Verven met zijn producten een bijdrage geleverd aan een paar zeer gerenommeerde projecten zoals RHS bridgewater in Manchester.

Applicatie mogelijkheden

De Woodstain, Basestain & Woodcoat producten van Anker Stuy kunnen toegepast worden op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van spuitapparatuur maar ook via een vacuumcoater of gietgordijn.

Type houten gevelbekleding

De Woodstain & Woodcoat producten van Anker Stuy zijn toepasbaar op heel veel verschillende type hout. Siberisch Lariks, Western Red Cedar, Thermisch gemodificeerd Ayous, frake noir,  Accoya en meer. In zowel transparante als dekkende afwerkingen. Tevens zijn we in staat kleuren samen te ontwikkelen of na te maken.

Afhankelijk van de situering en het houtsoort kunnen wij vrijblijvend advies geven voor de duurzaamste afwerking. Tevens geven wij begeleiding in het applicatie proces waar nodig. Specificaties en werkrichtlijnen zijn verkrijgbaar via downloads.