Hoogwaardige lakken voor jachtbetimmering

Wij weten hoe hoog de eisen zijn die eigenaren van boten en jachten stellen ten aanzien van de afwerking van hun tweede huis. De houtsoorten die veelal toegepast worden in de jachtbouw zijn van hoge kwaliteit en mogen gezien worden.

De trend is momenteel om deze houtsoorten zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien. Dit kan met de Aplexol-producten van Anker Stuy.

Brand- & veiligheidsnormen

De jachtlakken van Anker Stuy voldoen tevens aan de hoogste standaarden. Zo zijn de producten vrij van zware metalen en voldoen veel van onze producten aan de laatste brand normen. Tevens testen wij onze producten op chemicaliën en alcohol bestendigheid.

Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle oppervlaktes die behandeld worden met onze lakken, zorgeloos gereinigd kunnen worden of resistent zijn tegen rode wijn en andere producten.

Jachtlakken met een trendy touch

Voor interieurs van jachten waarbij de ‘sky de limit’ is heeft Anker Stuy een aantal unieke trendy laksystemen, zoals  koper- of goudeffecten. Deze kunnen op ieder interieurelement worden toegepast waardoor er een naadloos oppervlak ontstaat. In combinatie met onze hoogglanslakken zal dit een uniek interieur creëren!