Hoogwaardige lakken voor jachtbetimmering

Voor jachtbetimmering hebben wij een breed scala van hoogwaardige lakken en hardwax oliën. Deze geven luxueuze uitstraling aan het interieur van een jacht, kruiser of ander type schip. Tevens beschermen deze producten het oppervlak tegen vuil en vocht. En zijn ze enorm kras- en stootvast. De lakken zijn verkrijgbaar in klassieke en moderne tinten, en zijn eenvoudig te verwerken met kwast, roller, spuit of zelfs via een doek.

Wij weten hoe hoog de eisen zijn die eigenaren van boten en jachten stellen ten aanzien van de afwerking. De houtsoorten die veelal toegepast worden in de jachtbouw zijn van hoge kwaliteit en mogen gezien worden. Daarbij is momenteel de trend om deze houtsoorten zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien. Dit kan met de Aplexol producten van Anker Stuy.

Brand- & veiligheidsnormen

De jachtlakken van Anker Stuy voldoen tevens aan de hoogste standaarden. Zo zijn de producten vrij van zware metalen en voldoen veel van onze producten aan de laatste brand normen. Tevens testen wij onze producten op chemicaliën en alcohol bestendigheid. Daardoor kunnen wij garanderen dat alle oppervlaktes die behandeld worden met onze lakken zorgeloos gereinigd kunnen worden of resistent zijn tegen rode wijn en andere producten.

Jachtlakken met een trendy touch

Voor interieurs van jachten waarbij de “sky de limit” is heeft Anker Stuy een aantal unieke trendy laksystemen. Zoals koper- of goud effect lakken die toegepast kan worden op elk interieurelement waardoor er een naadloos oppervlak ontstaat. Dit in combinatie met onze hoogglanslakken zal een uniek interieur creëren