Het unieke aan deze ASC-lijn is dat de verf op waterbasis is, en toch de kras- en slijtvastheid heeft van reguliere (lees: oplosmiddelhoudende) lakken.

De producten bezitten goede technische eigenschappen zoals chemische resistentie en mechanische bestendigheid waarbij ze voldoen aan de internationale meubeleisen.

Nieuw: Anti-scratch meubellak 

ASC Pur Aflak Natuurmat Anti-scratch 74210

Deze watergedragen matte meubellak (39-74210-0001) ziet eruit alsof het hout niet behandeld is. Het is goed toepasbaar op badkamermeubelen, keukens, jachtbouw en openbare ruimtes. 

Het product heeft een enorm goede krasvastheid, slijtvastheid en voelt prettig aan, vergelijkbaar met soft-touch. Echter is deze wel zeer goed chemicaliën bestendig en eveneens goed schuurbaar, dus toe te passen als stapellak. Zo kun je optimaal genieten van dit mooie product zonder je zorgen te maken over beschadigingen.

Voordelen:

 • Watergedragen en reukarm
 • Uitermate goede krasvastheid en zeer goede weerstand tegen “opglimmen”
 • Geen aanvuring
 • Niet vergelend
 • Uitstekende chemicaliën bestendigheid. Geschikt voor oppervlakken die in contact komen met voedsel, zoals alcohol, koffie en drogistmiddelen zoals tandpasta.
 • Eenvoudig te verwerken met bekerpistool of Airmix installatie
 • Huidvet resistent

Deze lak is ook verkrijgbaar als oplosmiddelhoudend product onder nummer 39-63220-0001 ASC CRYL Systeemlak blank natuurmat. 

In combinatie met de ASC Cryl 2K Natuurhout Effectlak Blank 63210 kent het systeem ook nog eens het voordeel dat er ook geen aanvuring ontstaat en bijv. eiken als prachtig onbehandeld eiken lijkt, maar wel met een optimale bescherming!

Nieuw: Watergedragen 2K Vulgrond

ASC-H-PUR Vulgrond wit

Dit is een twee componenten watergedragen primer/vulgrond (39-74110-9902) . Deze primer kan afgewerkt worden met zowel watergedragen aflakken als met 2K oplosmiddel houdende lakken. Verlaagt VOS-emissies met minimaal 50% in dekkend systeem.

Dit product zorgt voor een strak resultaat op plaatmaterialen zoals MDF. Dit komt door de snelle droging en twee componenten verhouding. Zo ontstaat minimale opvezeling en dus een strak resultaat.  

Voor meubelbouwers van massief houten materialen en fineer materialen die liever een één component product gebruiken hebben wij ook de 39-7500-9910 ASC-H Cryl 1K ISO primer wit. 

Om ervoor te zorgen dat het product de hele dag te gebruiken is en dus geen potlife heeft, beschikt dit product over extreem goede blocking van tannines en hout met inhoudstoffen. Bovendien is dit product zeer goed schuurbaar.

Voordelen:

 • Beide producten kenmerken zich door het enorm goede isolerend vermogen van hout met inhoudstoffen. Eiken met tannine bijvoorbeeld.
 • Goed vullend vermogen.
 • Hoog standvermogen.
 • Zeer goed schuurbaar
 • Geringe opvezeling bij plaatmaterialen
 • Zeer goede hechting

Op dit moment geldt voor de samples een leveringstermijn van ongeveer drie weken. Heb je vragen over deze producten? Neem dan even contact met ons op; we staan je graag te woord om samen tot de beste (test)resultaten te komen!

Vraag hier je samples aan!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Sample product(en) aanvragen(Vereist)
Selecteer de producten waarvan je graag een sample wilt ontvangen. Onze verkoopafdeling neemt contact met je op om de details te bespreken.