Alles mag roesten!

Samen met onze Duitse partner Heidelberg Coatings hebben wij een nieuwe en zeer trendy effectlak ontwikkeld. Deze is naast een oplosmiddelhoudende variant, nu ook verkrijgbaar in een watergedragen versie: Ankolux Aqua Staaleffectlak. Met de watergedragen roestlak wordt de verwerking nog makkelijker. Het is namelijk niet meer nodig om tussentijds te schuren, waarmee je heel wat tijd kan besparen. Het effect blijft erg realistisch, elk meubelstuk is weer anders na behandeling.

Creëer een stoer roesteffect

Anker Stuy en Heidelberg brengen met de watergedragen roestlak een zeer realistisch roesteffect voor o.a. wanden en meubels op de markt. Zowel via onze website als bij de Select Dealers kunt u het product bestellen. Al onze lakken worden ontwikkeld en getest in ons eigen laboratorium, waarbij we kwaliteit voorop stellen.  Met onze producten garandeert u uw klanten het beste eindresultaat. Hieronder vindt u meer informatie over de verwerking van deze Roesteffectlak.

Gemakkelijke verwerking

  • De ondergrond moet schoon, droog en vast zijn. Zuigende, metalen en kunststoffen ondergronden voorbehandelen.
  • De Ankolux Aqua Staaleffectlak voor gebruik handmatig zeer goed omroeren tot een homogeen mengsel.
  • Breng één laag van de Ankolux Aqua Staaleffectlak aan met kwast of roller, verschil in laagdikte geeft een natuurlijk roesteffect.
  • De Ankolux Roestactivator zorgt vervolgens voor een realistisch en onvoorspelbaar roesteffect, deze kunt u aanbrengen met kwast, roller, spons of plantenspuit.
  • Na overnacht drogen wordt het geheel afgewerkt met Ankolux Fixeerlak.

Geïnteresseerd?

bent u nieuwsgierig geworden naar onze watergedragen roesteffectlak of wilt u advies voor een stoer project? neem voor meer informatie contact met ons op!

Neem contact met ons op