Ontdek onze nieuwe olie, hardwax en effectbeits lijn!

Ter uitbreiding van het meubel- en interieurlakken assortiment hebben wij in samenwerking met Heidelberg woodcoatings een compleet pakket aan oliën, waxen en reactiebeitsen ontwikkeld. Met deze producten behoudt ieder meubelstuk zijn natuurlijke uitstraling, maar biedt het wel de bescherming die nodig is.

Vernieuwde unieke oplossingen

De markt verandert, trends volgen elkaar steeds sneller op en ook wij verffabrikanten zitten niet stil. Het betekent continue op zoek gaan naar vernieuwingen, naar unieke oplossingen die aansluiten bij úw wensen. Eén ding staat vast: topkwaliteit is een vereiste!

Aplexol telt 9 eigentijdse kleurrecepten

Meubel- en interieurlakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit en esthetiek van het product. Bovendien is door middel van kleur een passend accent of effect te realiseren, of u nu kiest voor vergrijsde, verouderde of gebleekte tinten. Voor zowel de oliën en waxen als voor de effectbeitsen zijn 9 unieke standaard kleurrecepten ontwikkeld. Wij zijn echter niet beperkt tot deze 9 kleuren, ook niet tot 40 kleuren, want door ons unieke kleurmengsysteem zijn ook de kleuren uit alle gangbare kleurenwaaiers te bestellen! Voor meer informatie over deze kleuren kunt u terecht bij onze Select Partners.

 

 

Natuurlijke bescherming voor meubel en interieur

Er is een compleet pakket aan oliën, waxen en effectbeitsen toegevoegd aan ons assortiment, maar ook voor de nodige vertragers, reinigers en onderhoudsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Dit alles onder de naam Aplexol. Alle producten worden gekenmerkt door hun hoge slijtvastheid. Bovendien beschikken de olie en hardwax over een goede chemische en mechanische bestendigheid waarbij ze voldoen aan de Europese en internationale normen (DIN68861). Bekijk via onderstaande knop ons complete Aplexol assortiment met bijbehorende technische- en veiligheidsdocumentatie.

Bekijk het assortiment

Snelle levering via Select Partner Programma

Voor de uitlevering van onze lakken werken wij samen met de professionele groothandel. Verspreid over heel Nederland kunnen zij u de optimale service bieden. Hiermee garanderen wij een landelijke dekking. Naast dat zij onze producten uit voorraad kunnen leveren, maken zij ook de door u gewenste kleur op locatie. Dus bent nieuwsgierig naar de producten, wilt u graag advies ontvangen of bent u op zoek naar een specifieke kleur? Geen probleem, bij één van onze Select Partners kun u terecht voor al uw vragen. Bekijk hier het overzicht van onze Select Partners.

Wilt u meer informatie? Download dan via onderstaande knop onze brochure.

Download de Aplexol Brochure