Blanke lakken voor de finishing touch

Met blanke lakken van Anker Stuy geeft u het hout en het interieur van uw klanten de finishing touch die het verdient. Topkwaliteit, ook na jaren van intensief gebruik. Wij bieden u een ruim assortiment blanke lakken. Van stapellak tot vloerlak. Uiteraard op waterbasis of op basis van polyurethaan. Voor de blanke lakken van de interieur- en meubelbouw zijn wij een samenwerking aangegaan met Heidelberg Coatings. Samen met deze Duitse maatschappij maken we coatings voor houten onderdelen, waaronder blanke lakken.

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit is essentieel voor alle onze producten, ook de blanke lakken. In het laboratorium van Anker Stuy voert een team van experts dagelijkse kwaliteitscontroles uit. Zij zorgen ervoor dat elke liter verf voldoet aan de daarvoor gestelde eisen. Naast de bewaking van kwaliteit, worden ook recepten vernieuwd en verbeterd binnen het laboratorium. Dat wij kwaliteit garanderen, wordt niet alleen door onze klanten erkend maar ook door onafhankelijke partijen. Zo voldoen de blanke lakken voor de meubelindustrie aan de Deutsche Industrie Norm (DIN) en de Europese Norm (EN). Wij zorgen voor vele onderhoudsvrije jaren voor u en uw klanten.

Blanke lakken, kies wat bij u past

In ons assortiment vindt u blanke lakken geschikt voor de vakschilder en de meubelindustrie. Hieronder vindt u het klein overzicht van onze blanke lakken zowel voor de vakschilder als de meubelmaker, dit zijn niet alle uiteraard. Klik hier voor het volledige assortiment. Voor meer productinformatie, technische bladen en veiligheidsbladen klikt u op het product. Gun uw klanten kwalitatieve blanke lakken, kies voor Anker Stuy lakken.

Producten voor de vakschilder:

Producten voor de meubel- en interieurbouw:

Bekijk hier het volledige assortiment.

Vragen over blanke lakken?

Wij kunnen ook goede technische ondersteuning bieden. Mocht u dus nog vragen over onze producten of mengsystemen hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op