Effectlak

Effectlak wordt steeds populairder, vandaar ook dat het aantal effectlakken in ons assortiment steeds meer uitbreid. De ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van huidige producten wordt dagelijks op het laboratorium uitgevoerd. Hier ontwikkelen we ook effectlakken voor de meubelindustrie en interieurbouw. Dit gaat in samenwerking met onze Duitse partner, Heidelberg Coatings. Samen garanderen wij u topkwaliteit, en proberen wij voor onze lakken toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Dat wij kwaliteit nastreven gaat niet onopgemerkt. Onze effectlakken voldoen niet voor niets aan de strenge eisen zoals gesteld in DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese norm). Ons assortiment bestaat uit duurzame 1 en 2 componenten systemen. Daarnaast hebben we zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende effectlakken in ons productenpakket.

Anker Stuy en Heidelberg

Creëren met effectlak

Effectlak geeft een speciaal effect aan producten. Het effect kan glow-in-the-dark of lichtgevend zijn, maar kan ook bijvoorbeeld het oppervlak een metaalachtige uitstraling geven. Met effectlakken kunt u een speciale eindresultaat bereiken en de producten tot leven brengen. De nieuwste effect lak in ons assortiment is de HD Pur Staaleffectlak die een natuurlijk roesteffect tot stand brengt. Het bindmiddel is in dit product een combinatie van polyurethaan en acrylaatdispersies. Hierdoor is hij is zeer sneldrogend en krasvast. De lak geeft dus niet alleen een effect maar beschermt ook de oppervlakte.

Roesteffectlak

Samen met Heidelberg brengen we met de HD Pur staaleffectlak een zeer realistisch roesteffect op de markt. Deze zijn onder andere toepasbaar op wanden en meubels. Zowel via onze website als bij de Select Dealers kunt u het product voor de het roesteffect bestellen. Zo krijgt een woning, winkel of kantoorruimte als snel een industrieel uiterlijk.
U heeft voor een optimaal effect onderstaande producten nodig:

  • HD Pur Staaleffectlak (40- 650- 7500) is een 2 componenten systeem met roesteffect. Deze heeft een grondering nodig. Het product wordt gekenmerkt als sneldrogend en krasvast door de combinatie van polyurethaan en acrylaat.
  • HD Pur Roestactivator (40- 990- 0500) wordt als activator toegepast voor het Roesteffect

Als grondering kunt u de goed schuurbare en vullende HD Pur Vulvoorlak (40-645-9901) gebruiken. Voor de afwerking van het geheeld kiest u voor de HD Cryl Fixeerlak.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen over effectlakken hebben of graag advies willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op