Kies voor kwaliteit met de grondverf van Anker Stuy

Om de juiste kwaliteit grondverf te kunnen leveren wordt er dagelijks onderzoek gedaan in het laboratorium. Onze experts verbeteren daar huidige producten, maar creëren ook nieuwe verfoplossingen. De Waarborg lakken zijn op basis van de nieuwste, volledig uitontwikkelde, alkydhars technologie.  We kiezen daarnaast altijd voor de meest kleurechte pigmenten, die ook in het laboratorium, toegepast worden. Zo heeft de grondverf altijd krachtige kleurconcentraten.

Waarborg Grondverf

De grondverven worden verkocht onder de naam Waarborg. Deze verf wordt kortweg gekarakteriseerd als een klassiek penetrerende verf met zeer goede hechting op zowel oud als nieuw hout. Het product heeft als positieve eigenschappen dat het makkelijk te verwerken is, uitstekend dekt en snel droogt. Door de alkydhars die erin wordt verwerkt bent u verzekerd van een waasvrije, bolle en hoogvullende hoogglansgraad.

Watergedragen en oplosmiddelhoudende systemen

De grondverven zijn zowel als watergedragen als oplosmiddelhoudende systemen te verkrijgen.

Zo hebben we voor de watergedragen lijn onder andere de volgende producten:

In het oplosmiddelhoudende assortiment vindt u onder andere:

Bekijk hier het volledige assortiment.

Waarom kiezen voor deze grondverf?

Met de Waarborg grondverven van Anker Stuy haalt u niet alleen kwaliteit in huis, maar kiest u ook voor service. Doordat wij een lage bedrijfsstructuur kennen, zijn de lijntjes kort en kunnen wij snel handelen en inspringen op uw specifieke wensen. Er is veel mogelijk! Met de grondverf van Anker Stuy kiest u daarnaast voor:

  • De nieuwste bindmiddeltechnologie
  • Goede verwerking
  • Uitstekende vloei en dekking

Meer weten?

Wij kunnen onze grondverven en andere producten snel leveren doordat het productieproces intern plaatsvindt. We kunnen daarnaast goede technische ondersteuning bieden, waar nodig. Dus heeft u specifieke wensen of vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op