De kwaliteit van de Anker Stuy  laat zich niet alleen in Nederland gelden. Steeds vaker produceren wij onze hoogstaande verfproducten voor internationale opdrachtgevers. Van Azië tot Latijns Amerika. Ook dichterbij huis zijn wij actief in Europese landen als België, Duitsland, Polen en Oostenrijk. Niet louter onze verf en lak wordt geroemd, ook onze betrokkenheid en service wordt gewaardeerd. We zijn er bijzonder trots op.

Internationaal samenwerken

Naast het leveren van verf werken wij ook nauw samen met gerenommeerde buitenlandse partners. Solide distributeurs en dealers die ook insteken op sublieme kwaliteit en service. Samen met hen maken we de wereld nog een fractie mooier. Voorbeelden hiervan kunt u zien op de pagina: internationale projecten en referenties.

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruime internationale ervaring en breed netwerk
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken
  • Snelle levertijd door eigen beheer productieproces


Bent u op zoek naar internationale samenwerking op het gebied van verf en lak? Anker Stuy biedt u bewezen oplossingen, duurzaam en innovatief. Samen met onze jarenlange internationale kennis kunnen wij u een scala aan diensten presenteren. Ons doel is om uw internationale ambities een gedegen invulling te geven.

Meer weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.