Keukenbouw

Met trots presenteren wij u voor de keukenbouw ons leveringsprogramma van de interieur-, meubel-, en parketlakken. Dit programma is gerealiseerd in samenwerking met onze partner Heidelberg Coatings uit Duitsland. Samen garanderen wij u als keukenbouwer topkwaliteit! Wij bieden een breed assortiment aan lakken en verven die geschikt zijn voor interieurbouw, keukenbouw en de meubelindustrie. Het assortiment voor de keukenbouw bestaat uit 1 en 2 componenten systemen. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in watergedragen en oplosmiddel houdende systemen die op verschillende ondergronden toegepast kunnen worden.

Anker Stuy en Heidelberg

U kiest voor kwaliteit

Wanneer u voor Anker Stuy kiest, kiest u daarmee voor kwaliteit. In ons laboratorium wordt dagelijks door experts gewerkt aan de verbetering van huidige producten voor de keukenbouw, maar ook aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Trends veranderen tegenwoordig erg snel, het is belangrijk om daar in mee te gaan en de kwaliteit te handhaven. Vooral in een keuken, waar veel geleefd wordt en de lakken tegen een stootje moeten kunnen is bijvoorbeeld krasvastheid enorm belangrijk. Wij waarborgen deze kwaliteit in al onze producten. De producten van Anker Stuy en Heidelberg Coatings zijn dan ook ideaal voor keukenbouw. Onze lakken zijn te verkrijgen in veel diverse kleuren. Ook met de kleurtrends gaan wij mee. Dankzij ons kleurmengsysteem kunnen wij de verven en lakken in bijna iedere gewenste kleur maken.

Keuze uit een ruim assortiment

We beschikken over een ruim assortiment aan producten die geschikt zijn voor iedere keukenbouwer. Hieronder vindt u een klein greep uit ons aanbod.

  • HD Pur 2K Vulvoorlak dekkend wit (40-645-9901) is een zeer goed vullende en snel drogende 2 componenten grondering (spuitplamuur) voor houten ondergronden. Toepasbaar voor binnen.
  • HD Aqualux Kleurlak (40-7032-kleur) is een watergedragen, UV hardende kleurlak voor industriële toepassingen zoals meubels en keukenfronten. Toepasbaar voor binnen.
  • HD Cryl 2K Lak Blank Glans (40-6225-0000)is een blanke, krasvaste, 1 pot systeem lak die niet vergeelt en goed bestand is tegen diverse chemicaliën, vetten, oliën en water. Toepasbaar op diverse houtsoorten voor meubels en keukenbouw.

Vragen over keukenlakken?

Mocht u nog vragen hebben over onze producten, of de toepassing ervan ? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag advies bij het kiezen en toepassen van een passend product voor u als keukenbouwer.

Neem contact met ons op