Anker Stuy Verven ontzorgt u in alle kleurvraagstukken

Anker Stuy verven biedt u een enorme flexibiliteit en de mogelijkheid om op uw eigen locatie onze producten op kleur te brengen door middel van ons kleurmengsysteem die bestaat uit:

  • 17 watergedragen kleurpasta’s.
  • 15 Oplosmiddelhoudende kleurpasta’s.
  • Kleurmengsysteem met 17 of 32 cannisters
  • Software pakket van Prisma Pro
  • Ondersteuning tijdens kantooruren van ons eigen kleurenlaboratorium.

Anker Stuy Verven hanteert de nieuwste technologie op het gebied van mengkleurpasta’s. Deze mengkleurpasta’s zijn ontwikkeld in eigen laboratorium en worden in eigen huis ook geproduceerd. Hierdoor weten wij voor 100% waaruit ons eindproduct bestaat. Eigenschappen zoals droging, doordroging, glans, vloeiing van de verf worden niet nadelig beïnvloed door de  kleurpasta technologie. Dit in tegenstelling met sommige andere verf leveranciers die hun kleurpasta’s extern inkopen en gebruik maken van de aangeleverde kleurformuleringen.

 

De kleurformuleringen die zijn ingebracht in onze software database zijn volledig door getest en genieten de kleinste delta-afwijking die naar onze mening mogelijk is. Daarnaast bieden wij een ruime bibliotheek aan kleurenwaaiers en bijbehorende formuleringen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de RAL & NCS waaiers en de kleurenwaaiers van de Nederlandse en Europese verfproducenten.

Wij bieden oplosmiddelhoudende kleurpasta’s voor onze synthetische bouwverven maar ook watergedragen kleurpasta’s voor ons industrieel- en watergedragen verf assortiment.

Door gebruik te maken van ons kleurmengsysteem kunnen voorraden verkleint worden, u hoeft niet meer op een kleur te wachten totdat deze geleverd is dus u komt nooit zonder materiaal te zitten. Derving van materiaal wordt verminderd omdat doseren vanaf een halve liter al mogelijk is. Kortom enorme flexibiliteit binnen handbereik.

Maatwerk advies? Wij helpen u graag.

Meer weten over onze kleurmengssystemen of maatwerk advies? Neem nu contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op