Dé meubeltrend van dit moment: matte afwerking

Het is een trend op dit moment; een matte afwerking van meubels en het interieur. Door een toevoeging in de lakken krijgen alle ondergronden die u maar wilt een prachtige matte look. Welk product geschikt is, is wel afhankelijk van de ondergrond. Het is dan ook aan te raden om u goed te laten adviseren welk product nodig is. Hieronder kunt u mee over onze matte lakken lezen.

Matte lakken

Ook Anker Stuy gaat met de trend mee en produceert in samenwerking met Heidelberg Coatings matte lakken voor de meubel- en interieurbouw. Deuren, meubels, keukens of bedden, alles is mogelijk. Het krijgt allemaal een natuurlijk matte uitstraling met onze 1 en 2 componenten systemen. Samen met onze partner Heidelberg garanderen wij u topkwaliteit. Onze kwaliteit van de matte lakken wordt zowel herkend door onze klanten als onafhankelijke experts. Zo voldoen onze matte lakken aan de Europese Norm (EN), Deutsche Industrie Norm (DIN) en Nederlandse Norm (NEN). Bent u dus actief in de meubel & interieurbouw? En kiest u voor duurzame kwaliteit? Er is veel mogelijk in de glansgraden van de lakken. Ze variëren van hoogglans tot ultramat. Zo sluit het altijd aan op de wensen van uw klanten.

Anker Stuy en Heidelberg

Anker Stuy matte lakken

De matte lakken kunnen op diverse soorten hout toegepast worden. Zo geven ze onder andere een mooi mat effect voor keukenfronten of bladen en badkamer meubel. Wij bieden een reeks aan zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen matte lakken. De matte lakken, vooral de watergedragen variant, zijn , beter voor mens en milieu. Dit komt doordat ze minder allergieën veroorzaken. De watergedragen matte lak is daarom ook ideaal voor bijvoorbeeld een kinderkamer of kindermeubels.

Het assortiment matte lakken

Veel van onze producten zijn in een matte glansgraad te verkrijgen. Bekijk dus het gehele assortiment, om te kijken of het product dat u zoekt in een matte variant te verkrijgen is. Hieronder vindt u in ieder geval enkele blanke lakken en kleurlakken die ook met het matte glansgraad te bestellen is.

  • HD Lux Topcoat extramatt für Parkett (40- 1301- 0221) is een watergedragen UV hardende transparante walsaflak voor parket. Deze wordt gekenmerkt door krasvastheid en het anti-slip gehalte.
  • HD Pur Color Trendlak (40- 6821) is een natuurmatte afwerklaag voor hout en bestand tegen chemicaliën. Deze lak heeft een hoge krasvastheid en een zeer elegante matte uitstraling

Elke Heidelberg oplosmiddelhoudende lak kan bovendien gematteerd worden met de HD Universeel LM Matpasta (40-990-0905).

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan in een vroegtijdig stadium contact met ons op. Zo bent u verzekerd van het beste advies over het gebruik van onze matte lakken. Wij beantwoorden uw vragen graag en adviseren u waar nodig.

Neem contact met ons op