• meubellak mathy by bols

Unieke verf voor unieke meubels

Mathy by Bols maakt inspirerende meubels voor kinderen en tieners, eigenlijk maken ze van iedere wens iets moois! Fantasie en comfort komen samen in deze concepten. Kleur is een belangrijk thema binnen de concepten, het geeft net dat beetje extra sfeer of benadrukt een bepaald thema. Alle meubels van Mathy by Bols worden afgewerkt met watergedragen producten van Anker Stuy-Heidelberg, namelijk een grondlak en kleurlak. Deze zijn via onze Select Partner de Verfgroothandel uit België geleverd.

Mathy by Bols

De meubels van Mathy by Bols hebben een unieke stijl, zijn van topkwaliteit en houden rekening met het milieu. Ervaren ambachtslui werken nauw samen met gepassioneerde ontwerpers om tot speciale en unieke concepten te komen. Ze hebben een mooie collectie aan meubels, accessoires en slaapkamers voor kinderen en tieners. Of uw kind nou een dromer, sportieveling, of avonturier is, wij bieden slaapkamers die hier perfect op aansluiten.

Welke producten zijn toegepast?

Voor dit project zijn watergedragen lakken toegepast. Er is gekozen voor een grondlak en een kleurlak:

  • HD Aqua Fix Stamlak (40-7313) is een sneldrogende, watergedragen, gepigmenteerde lak voor binnen.
  • HD Ankertros Acryl Vulgrond (40-7150) is een gepigmenteerde, watergedragen vulgrond voor binnen.

Bekijk hier ons complete assortiment kleurlakken en grondlakken.

Nieuwsgierig geworden?

Kunt u er net als wij geen genoeg van krijgen? Voor bestellingen van de meubels verwijzen we u naar de website van Mathy by Bols: www.mathybybols.nl. Voor andere vragen kunt u gerust bij ons terecht, wij helpen u graag!

Neem contact met ons op