Muurverf voor binnen

Met het schilderen van een binnenmuur krijgt een interieur weer een frisse en eigen gewenste uitstraling. Warme, moderne of trendkleuren bepalen de sfeer van een huis. Tevens is het van belang dat muren goed te reinigen zijn en schrobvast zijn tegen vuil en vlekken. Anker Stuy heeft een uitgebreid assortiment van binnen en buiten muurverf die verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren. En toepasbaar in zowel rol als spuit kwaliteit.

Muurverf voor buiten

Voor buitenmuren zijn andere aspecten van belang. Muurverf voor buitengebruik moet bestand zijn tegen alle weersinvloeden en eenvoudig toepasbaar zijn. Anker Stuy heeft een assortiment buiten muurvef voor zowel horizontaal als verticale toepassingen. Er is veel bij ons mogelijk. Wat te denken van scheur overbruggende muurverf met NANO technologie? Anker Stuy maakt bijzondere muurverf.

Waarom kiest u de muurverf van Anker Stuy

Anker Stuy is al voor zeer lange tijd actief in de verfmarkt. Niet alleen beschikken we over de juiste ervaring, maar ook over de benodigde kennis. Advies is een onderdeel van onze service, en wij ondersteunen u dan ook graag. In overleg is er bovendien veel bij ons mogelijk, wij bieden u graag op maat gemaakte muurverf zodat u kunt genieten van de voordelen die van u van belang zijn. Door te kiezen voor één van onze muurverven, kiest u voor:

  • 100% oplosmiddelvrij
  • Hoge dekkracht
  • Prettige verwerking
  • Passende oplossing per ondergrond

Kies uit een ruim assortiment muurverf

Dagelijks werkt een team aan experts aan de doorontwikkeling van ons huidige assortiment, om deze nog meer te verbeteren. Daarnaast worden ook hele nieuwe concepten uitgedacht en op de markt gebracht. De wensen van de gebruiker staat voorop, wij denken graag met u mee aan de beste oplossing.
Zo vindt u in ons assortiment muurverf onder andere:

  • Triotex Superieur (14-0096) als muurverf op winddroge, steenachtige ondergrond, plafonds e.d., vooral daar waar in één bewerking een dekkend eindresultaat wordt verlangd.
  • Triocryl Multicoat (14-0183) is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassing en bestand tegen alle exterieure invloeden. Zeer goed te reinigen en schrobvast.
  • Triotex Interieur Superdekkend  (14-0198) voor binnen biedt een goede dekking, is gemakkelijk te verwerken en is oplossmiddelvrij

Bekijk hier het gehele assortiment.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over onze muurverven? Of bent u misschien niet helemaal zeker welk product het beste bij uw opdracht past? Wij bieden u graag een passend advies. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij u zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op