Natuurlijke verf aanbod van Anker Stuy

Anker Stuy verven heeft een ruim aanbod aan producten, waaronder natuurlijke verf. Deze verf op natuurlijke basis is erg belangrijk voor ons. Wij zien het zorgen voor de mensen en het milieu namelijk als onze verantwoordelijkheid. Deze natuurlijke verf wordt ontwikkeld en verbeterd in ons eigen laboratorium. Hier wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe en vernieuwde verfoplossingen. De verven krijgen steeds meer een natuurlijk karakter, men wil duurzaam en verantwoord verven. Ons pakket “groene verf” wordt voornamelijk gemaakt onder de naam Rolsma, maar ook voor ons andere assortiment verven kiezen we regelmatig voor duurzame grondstoffen en produceren we veel op waterbasis.

logo Rolsma rgb 72 dpi

Natuurlijke verf op basis van lijnolie

De 100% natuurlijke producten van Rolsma bestaan uit duurzame grondstoffen zoals lijnolie en andere plantaardige oliën. De verf is geschikt voor verschillende materialen en kan op diverse ondergronden gebruikt worden. In verschillende kleuren is de verf te verkrijgen en is daarmee ideaal voor bijvoorbeeld kinderkamers of kindermeubeltjes. De natuurlijke verf is vrij van giffen en kent eigenlijk geen geur en is daarmee erg “groen”. Door het hoge vaste stofgehalte van de lijnolie verf en overige natuurlijke verven is het mogelijk om met een potje verf meer te schilderen.

Waarom kiezen voor “groene verf”?

Groene verf kent meerder voordelen, hieronder vindt u de belangrijkste:
• Met natuurlijke verf schildert u milieuvriendelijk
• Wanneer u kiest voor groene verf kiest u voor duurzaam en verantwoord
• De verf is geur en gifvrij
• De verf heeft een lange levensduur waardoor het aantal onderhoudsvrije jaren hoog is

Interesse in onze verf op natuurlijke basis?

Bent u geïnteresseerd in de natuurlijke verf die wij leveren? Er zijn vele mogelijkheden en ook op maat gemaakte producten kunnen wij leveren. Wij ondersteunen u graag in het gebruik van de verf en bieden gratis advies en een goede service. Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op!

Neem contact met ons op