Watergedragen verf van Anker Stuy

Met de watergedragen verf van Anker Stuy kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Ons team aan professionals werken dagelijk in het laboratorium aan de verbetering van huidige producten en de ontwikkeling van nieuwe verfoplossingen. Gezien de impact op het milieu is er steeds meer vraag naar milieu vriendelijke verf.  Een groot deel van onze producten is dan ook op waterbasis. Met de watergedragen verf van Anker Stuy verhoogt u het aantal onderhoudsvrije jaren en kunt u deze met een gerust hart gebruiken voor al uw klanten. Zorgeloos schilderen, dat is wat u wil. Dat kan met onze watergedragen verf!

 

Wat is watergedragen verf?

Watergedragen verf zijn verven die waterverdunbaar zijn. Dit hoeft dus niet meer met terpentine verdunners. De watergedragen verven van Anker Stuy zijn geurarm en dus prettig om binnen te verwerken. Bovendien zijn ze erg gemakkelijk te verwerken en biedt het gemak voor u als professionele schilder. De doordroging van de waterdunbare verf is korter, en dus sneller overschilderbaar.

Voordelen van waterdunbare verf

Wanneer u kiest voor verf op waterbasis geniet u van de volgende voordelen:
• De verf droogt sneller dan zogenoemde alkydverf (oplosmiddelhoudend) en is daardoor sneller te overschilderen
• Minder vergelend en slijtvaster
• Geurarm, wat het een geschikt product maakt voor binnentoepassing

Wilt u meer weten?

Wilt u weten of waterdunbare verf geschikt is voor uw schildersklus? Bekijk ons ruime assortiment aan watergedragen verven. Advies nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen u namelijk graag.

Neem contact met ons op