Samenwerken

Woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters ervaren steeds vaker de kwaliteit en de service van Anker Stuy. Wij luisteren naar uw wensen en we delen onze kennis. Ook lichten wij onze servicegerichte benadering toe. Dat we woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters als uiterst professionele partners beschouwen. Samenwerken aan de mooiste projecten. Alleen zo kunnen we onze hoge kwaliteit garanderen.

Verftechnische begeleiding

Wij merken dat woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters onze verftechnische begeleiding waarderen. Immers, de trends binnen de verfbranche gaan razendsnel. Maatwerk is dan prettig. Ons doel is helder: u als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter van het beginstadium tot de daadwerkelijke eindoplevering ondersteunen. Zo kunnen we de onderhoudsinterval zo lang mogelijk uitstellen, vaak wel tot meer dan 15 jaar. Het juiste verfproduct voor iedere situatie, dat is waar wij naar streven. Van het schilderen van projectmatige woningbouw tot het onderhoud van een monumentaal bedrijfspand. U heeft er geen omkijken naar.

  • Al ruim 60 jaar toonaangevend in de verfbranche
  • Ruim assortiment en landelijke verkooppunten
  • Eigen laboratorium garandeert innovatieve verfproducten
  • Kennis voor al uw verfvraagstukken
  • Snelle levertijd door eigen beheer productieproces
  • Onderhoud wordt tot een minimum beperkt

Wij helpen  u graag!

Bent u als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter op zoek naar maatwerk en duurzame kwaliteit op het gebied van verf? Wij helpen u graag. Met persoonlijk advies en begeleiding zorgen wij voor een vlekkeloos proces én eindresultaat.

Neem nu contact met ons op