Als architect wil je professionele verf gebruiken die jouw unieke ontwerp de uitstraling geeft die onderscheid en tegelijkertijd langdurig uitstel geeft van onderhoud. Daarnaast moet verf voldoen aan goede hechting en na jaren nog zijn kleur behouden. Anker Stuy Coatings biedt de oplossing.

Kleurconcepten

Kleuren zijn een bron van inspiratie en een belangrijk onderscheidend element. Kleur zegt alles.

In ons eigen kleurenlaboratorium zijn onze medewerkers dagelijks bezig met de nieuwste kleurtrends. De kleurpasta’s worden optimaal geformuleerd voor al onze verfsystemen. Dit resulteert in uitstekende kleurmatching, kleurechtheid en uitstekende duurzaamheid.

Verftechnische begeleiding voor architecten

De trends binnen de verfbranche volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Maatwerk is daarom vaak gewenst.

Ons doel is helder: om architecten van het beginstadium tot de daadwerkelijke eindoplevering te ondersteunen. Zo kunnen we samen de onderhoudsinterval zo lang mogelijk uitstellen. Dit garanderen wij ook door middel van onderhoudscontracten, tot wel 25 jaar!

Het juiste verfproduct voor iedere situatie, dat is waar wij naar streven.

Bestekservice

Anker Stuy beidt de mogelijkheid projectgerichte bestekken samen te stellen voor nieuwbouw en renovatie. Als u de verven van Anker Stuy opneemt in uw bestek, dan bent u verzekerd van een product met een uitstekende duurzaamheid. Uw ontwerp behoud een lange tijd zijn charme.

Vraag hier een vrijblijvend bezoek aan van één van  onze verftechnische adviseurs.

Wij helpen je graag!

Ben je als architect op zoek naar het juiste verfsysteem voor je ontwerp? Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten, met onze jarenlange ervaring, persoonlijke advies en begeleiding zorgen wij voor een prachtig eindresultaat.