Als architect wilt u professionele verf gebruiken die uw unieke ontwerp de uitstraling geeft die onderscheid en tegelijkertijd langdurig uitstel geeft van onderhoud. Daarnaast moet verf voldoen aan goede hechting en na jaren nog zijn kleur behouden. Anker Stuy Verven biedt u hier de oplossing voor.

Kleurconcepten

Kleuren zijn een bron van inspiratie en zijn voor u een belangrijk onderscheidend element. Kleur zegt alles. In ons eigen kleurenlaboratorium zijn onze medewerkers dagelijks bezig met de nieuwste kleurtrends. De kleurpasta’s worden optimaal geformuleerd voor al onze verfsystemen. Dit resulteert in uitstekende kleurmatching, kleurechtheid en uitstekende duurzaamheid. Wilt u meer meten over de laatste kleurtrends? Vraag hier uw kleurtrend aan?

Verftechnische begeleiding voor architecten

Onze verftechnische begeleiding wordt zeer gewaardeerd. De trends binnen de verfbranche volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Maatwerk is dan ook gewenst. Ons doel is helder: u als architect van het beginstadium tot de daadwerkelijke eindoplevering ondersteunen. Zo kunnen we de onderhoudsinterval zo lang mogelijk uitstellen en dit garanderen wij ook door middel van onderhoudscontracten, tot wel 25 jaar! Het juiste verfproduct voor iedere situatie, dat is waar wij naar streven.

Bestekservice

Anker Stuy beidt de mogelijkheid projectgerichte bestekken samen te stellen voor nieuwbouw en renovatie. Als u de verven van Anker Stuy opneemt in uw bestek, dan bent u verzekerd van een product met een uitstekende duurzaamheid. Uw ontwerp behoud een lange tijd zijn charme.

Vraag hier om een vrijblijvend bezoek van onze verftechnische adviseur.

Wij helpen u graag!

Bent u als architect op zoek naar het juiste verfsysteem voor uw ontwerp? Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten, met onze jarenlange ervaring, persoonlijke advies en begeleiding zorgen wij voor een prachtig eindresultaat.