Assortiment Timmerindustrie

Toepassing

Productsoort

Ondergrond

Kenmerken

Proces

Productlijn

Glansgraad

Situatie

De timmerindustrie is een belangrijke ketenpartner voor de bouwsector. Kozijnen, ramen, deuren en trappen worden dagelijks aangeleverd voor plaatsing in bestaande of nieuwe woningen. Anker Stuy heeft een gebalanceerd assortiment die nauwkeurig is afgestemd op deze doelgroep. Wij leveren niet alleen de verfproducten maar denken ook graag met de fabriek mee hoe we verfapplicatie processen kunnen optimaliseren, zodat de producten goed te gebruiken zijn door de timmerindustrie. Dit doen wij niet alleen. We werken hier samen met leveranciers zoals spuitrobots, droging apparaten, spuit apparatuur, hout en meer. Doordat wij kennis hebben van het gehele proces weten wij u het beste verfsysteem te adviseren passend bij uw product- of onderdeel.

Uitgebreid assortiment verf voor timmerindustrie

Ons uitgebreide assortiment bij verf voor timmerindustrie biedt u de keuze om te kiezen uit verschillende concept modellen die allemaal onder KOMO-certificering geleverd worden. Daarnaast is er ruime keuze uit diverse soorten glansgraden, verwerking condities en is het zowel in dekkend als in transparant leverbaar.

Nederlands fabricaat

De industriële verven van Anker Stuy worden geproduceerd in Terwispel, wat in het noorden van Nederland ligt. De verven zijn binnen 24 uur leverbaar door de hele Benelux en Duitsland met ondersteuning van onze technisch adviseurs die u tot in de spuitruimte helpen en ontzorgen.

Garanties

Onze verfsystemen in zowel concept II als concept III en IV kunnen verstrekt worden in combinatie met een levensduurverwachting en garantie oplopend tot wel 15 jaar. Anker Stuy Coatings heeft hier een nauwkeurige calculatie voor ontwikkeld die u inzicht geeft in de verwachte onderhoudsinterval.