Goud als interieurtrend

Dit jaar heeft goud zich ook aangesloten bij populaire interieurtrends. Net als koper is ook goud een warme kleur wat goed toepasbaar is. Bijvoorbeeld in de trend van hotel chique is dit goed te combineren met behang en warme tinten. Maar ook een gouden spiegel een koperen beeld of zelfs een gouden bijzettafel kan de gewenste warme sfeer gaan creëren in een woning. Met onze goud-effect lak kun je diverse ondergronden in veel verschillende vormen behandelen en zo deze luxe uitstraling te behalen.

Goud is daarnaast ook goed te combineren met onze zwarte matte afwerkingen. Denk hierbij voorbeeld aan een zwarte keuken met goud accenten. Ook deze combinaties zijn te maken met onze meubellakken. Wij adviseren je graag.

Eindeloze mogelijkheden

Doordat de spuitlakken zich niet laten limiteren tot bepaalde vormen zijn daardoor de mogelijkheden eindeloos. En met een naadloos oppervlak die niet afgeeft krijg je een luxe uitstraling. piano’s, plantenbakken, sokkels, radiator ombouwen, interieurlijsten, plinten, 3D vormen en meer. Niks is te gek.

Naast goudeffect zijn ook andere effecten mogelijk zoals koper-, zilver- en roesteffect lak. Deze zijn allemaal toepasbaar op verschillende ondergronden en kunnen gespoten worden.

Benieuwd hoe deze lakken kunnen bijdragen aan uw materiaal? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Monster goud effect lak

Vraag hier een gratis monster aan: laat je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op! (Let op: de goud effect lakken zijn alleen toepasbaar met professionele spuitapparatuur)