Goud interieur trend

Sinds dit jaar heeft de kleur goud zich ook aangesloten bij deze populaire interieur trend. Net als koper is ook goud een warme kleur wat goed toepasbaar is. Bijvoorbeeld in de trend van hotel chique is dit goed te combineren met behang en warme tinten. Maar ook een gouden spiegel een koperen beeld of zelfs een gouden bijzettafel kan de gewenste warme sfeer gaan creëren in een woning. Met onze goud-effect lak kun je diverse ondergronden in veel verschillende vormen behandelen en zo deze luxe uitstraling te behalen.

Goud is daarnaast ook goed te combineren met onze zwarte matte afwerkingen. Denk hierbij voorbeeld aan een zwarte keuken met goud accenten. Ook deze combinaties zijn te maken met onze meubellakken. Wij adviseren je graag.

Doordat de spuitlakken zich niet laten limiteren tot bepaalde vormen zijn daardoor de mogelijkheden eindeloos. En met een naadloos oppervlak die niet afgeeft krijg je een luxe uitstraling. piano’s, plantenbakken, sokkels, radiator ombouwen, interieurlijsten, plinten, 3D vormen en meer. Niks is te gek.

Naast goud-effect zijn ook andere effecten mogelijk zoals koper, zilver en roest-effect lak. Deze zijn allemaal toepasbaar op verschillende ondergronden en kunnen gespoten worden.

Benieuwd hoe deze lakken kunnen bijdragen aan uw materiaal? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Monster goud lak

Vraag hier een gratis monster aan: laat u gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. (let op: de goud-effect lakken zijn alleen toepasbaar met professionele spuitapparatuur)