Anker Stuy steunt ‘NLdoet’ met blauwe en witte verf

Op 11 en 12 maart 2016 vond in het hele land de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats. NLdoet zet vrijwillige bijdrages in de spotlight en moedigt iedereen aan om een dag of een deel ervan de handen uit de mouwen te steken. Dit heeft al meer dan 40.000 afgeronde klussen opgeleverd in de afgelopen 10 jaar. Dit met behulp van 1,5 miljoen mensen. 

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Steun vanuit Anker Stuy
Wij van Anker Stuy hebben onze lokaal onze steun aangeboden, namelijk bij de basisschool de Pols uit Tijnje. Hier hebben wij een aantal liters blauwe en witte verf aangeleverd. Hiermee hebben ze onderstaande witte wand met blauwe vlakken gecreëerd. Op deze soort prikborden kunnen nu alle knutselwerkjes van de leerlingen. Het resultaat mag er zijn vindt u niet?

Sponsoring NLdoet
OBS de Pols