Engels keukenbedrijf behaald mooie resultaten met producten uit het Mighton-Ankerstuy assortiment

Het Engelse bedrijf The Painted Kitchen Ltd gebruikt sinds september 2017 de interieur producten uit het Mighton-Ankerstuy assortiment. De resultaten zijn prachtig en ze ontvangen lovende kritieken van de klanten.

‘’We hoorden zoveel positieve verhalen over het Mighton-Ankerstuy assortiment, dat we besloten om de producten zelf uit te testen. De resultaten waren boven verwachting. Als specialist in op maat gemaakte en met de hand geschilderde keukens, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Alleen de beste materialen volstaan, hier past het Mighton-Ankerstuy assortiment perfect bij’’, aldus eigenaar Terry Turpie.

Afgelopen tijd heeft Mighton Products Ltd geïnvesteerd in het uitbreiden van het Anker Stuy assortiment, waaronder de lancering van de nieuwe verf- en beitscatalogus waarin het assortiment wordt getoond. Met het toevoegen van het nieuwe kleurenpalet voor de exterieurproducten en de nieuwe toevoeging van het Interieur Specialist pakket, heeft Mighton het Anker Stuy pakket verdrievoudigd.

Mighton’s voorzitter Mike Derham vertelt: “Met hun 35 jaar ervaring, hebben Terry en zijn zakenpartner Gavin Robertson The Painted Kitchen laten uitgroeien tot een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte keukens. We vinden het bijzonder dat wij hier deel van mogen uitmaken en dat wij met ons Mighton-Ankerstuy assortiment de gewenste kwaliteit kunnen waarborgen.’’