Jonker & Co Verfgroothandel nieuwe distributeur Anker Stuy Verven

Anker Stuy Verven breidt hun distributeurnetwerk voor het assortiment bouwverven en producten voor de timmerindustrie uit. Anker Stuy Verven is een samenwerking aangegaan met Jonker & Co Verfgroothandel in Amsterdam.

Samenwerking

Met de samenwerking met Jonker & Co Verfgroothandel mag Anker Stuy Verven zijn 41ste  verkooppunt verwelkomen. “Voor Jonkerverf staat het Hollandse verfmerk Anker Stuy voor nieuwe doelgroepen zoals ambachtelijke schildersbedrijven, timmer – en meubelindustrie evenals onderhoudsbedrijven en opdrachtgevers, die het milieu een warm hart toedragen”, aldus Peter Hamstra, filiaalmanager Jonker & Co. De firma Jonker & Co is in 1914 opgericht door de heren Jonker en Dekker te Amsterdam. De afgelopen jaren hebben zij zich toegelegd op het leveren van uiteenlopende schildersmaterialen aan diverse (zorg)instellingen, schildersbedrijven en hotels.

Landelijke verkoopdekking

Voor de uitlevering van het productassortiment wordt samengewerkt met de professionele groothandel. Verspreid over heel Nederland kunnen zij de klant optimale service bieden. Hiermee garandeert Anker Stuy Verven een landelijke dekking. Naast dat de groothandel producten uit voorraad kan leveren, maken ze ook de door de klant gewenste kleur op locatie.