Jury Verkiezing Friese Onderneming op bezoek bij Anker Stuy

Op 17 maart werd duidelijk dat Anker Stuy Verven één van de finalisten is van de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2016. Uiteraard al een prestatie op zich, maar we gaan uiteraard voor de winst. Ter voorbereiding op de finaledag kwam vandaag de jury op bezoek. Zo konden ze het bedrijf en de mensen er achter nog wat beter leren kennen! Met eerst een korte presentatie vervolgden we in de fabriek voor een rondleiding. Gedurende het bezoek werden de nodige vragen gesteld zodat de jury nog beter voorbereid de finale in gaat.

Werk in uitvoering

Als productiebedrijf konden we het uiteraard niet laten om ook de juryleden de handen uit de mouwen te laten steken. Er werd aan hen dan ook gevraagd om Friese klompen te spuiten in hun lievelingskleur. Het resultaat? Dat laten we zien tijdens de finaledag op 19 april!

Finaledag

Dinsdag 19 april is de finale. Drie finalisten strijden voor het aanzicht van publiek en een geheel vernieuwde jury voor ‘het hoogste schavot’. Dat doen ze in een duurzame locatie; de Elfstedenhal in Leeuwarden. Deze locatie onderscheidt zich door een laag energieverbruik. Op 19 april niet. ‘Dan spat de enerzjy derôf’. Aanmelden voor deze dag kan via de website van Verkiezing Friese Onderneming van het jaar.