Maak kennis met onze nieuwe projectleider R&D, Dennis Tjeerdsma

“Mijn naam is Dennis Tjeerdsma en ik ben 24 jaar oud. Op dit moment woon ik bij mijn ouders (en zusje) in Gorredijk. Daar ben tegen het einde van mijn afstuderen gaan wonen in verband met de hele coronasituatie. Ik ben ondertussen wel om me heen aan te kijken voor een eigen huis.

Op 17 augustus 2020 ben ik bij Anker Stuy begonnen. Dit is mijn eerste “echte” baan. Tijdens mijn studie heb ik wel bijbaantjes gehad en deed ik ook wel eens wat consultant werk in mijn vakgebied. Mijn functietitel zegt het eigenlijk wel een beetje wat ik doe binnen Anker Stuy Verven namelijk, Projectleider R&D. In de praktijk betekent dit dat ik “leiding” geef binnen projecten. Ik stippel dus de stappen uit die projecten moeten volgen. Op dit moment probeer ik nog veel dingen, zoals bijvoorbeeld spuitwerk. Door het zelf te doen leer ik waar ik op moet letten. Het leuke is dat de projecten van alles kunnen zijn. Het ontwikkelen van nieuwe formuleringen maar ook het vervangen van ingrediënten of het opzetten van nieuwe testmethoden. 

Ik kijk eerst nog niet zo ver voor mij uit. Ik kom oorspronkelijk niet uit de verfwereld dus moet ik eerst nog vele dingen leren. Ik probeer dus eerst te groeien in mijn huidige functie. Waar ik mijzelf over 5 jaar zou zien vind ik een lastige vraag. Ik probeer zo veel mogelijk in het hier en nu te leven. De rest laat ik graag op mij af komen.”