Nieuwe Select Partner Driessen Verf / Van Hassel

Het distributienetwerk van Anker Stuy Verven, de Select Partners, is in beweging. Met Driessen Verf / Van Hassel hebben wij een enthousiaste partner gevonden, die met veel vakkennis van de industriële producten en met gevoel voor een hoge servicegraad als Select Partner actief zal zijn in de provincie Brabant. Onze nieuwe Select Partner is in staat om snel en servicegericht alle oplossingen op het gebied van houtafwerking, zowel interieur als exterieur, in te vullen.

Driessen Verf / Van Hassel heeft vestigingen in Best, Eindhoven, Helmond, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Breda. Contactpersonen voor onze producten zijn Jan Rupke en Rudolf van Hassel.

Continu vernieuwen

Al sinds 2010 is Anker Stuy Verven actief op de markt van meubel- en interieurlakken. Hiervoor werken ze samen met Heidelberg Woodcoatings, waarmee ze deze lakken ontwikkelen en produceren. Hierin garanderen ze gezamenlijk hoge kwaliteit. Bovendien voldoen de producten aan de strenge eisen zoals gesteld in de DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm).  Inmiddels is Anker Stuy Verven geen onbekende meer en hebben ze een landelijke verkoopdekking middels het Select Partner Programma.

Select Partner Programma

Voor de uitlevering van de lakken wordt samengewerkt met de professionele groothandel. Verspreid over heel Nederland kunnen zij de klant optimale service bieden. Hiermee garandeert Anker Stuy Verven een landelijke dekking. Naast dat de groothandel producten uit voorraad kan leveren, maken ze ook de door de klant gewenste kleur op locatie.

Ontdek al onze partners