Anker Stuy breidt assortiment meubellakken uit

Anker Stuy breidt hun assortiment meubellakken uit met een compleet aanbod van duurzame oliën, waxen en effectbeitsen. Onder de naam Aplexol bieden ze de trappen-, parket-, meubel- en interieurfabrikant unieke afwerkingen en kleuren aan die eenvoudig aan te brengen zijn. De oliën, waxen en effectbeitsen worden gekenmerkt door hun hoge slijtvastheid. De producten beschikken over een goede chemische en mechanische bestendigheid en voldoen aan de Europese en internationale normen (DIN68861). “Met de nieuwe Aplexol lijn spelen wij in op de behoeften van de meubel- en interieurbouw op het gebied van flexibiliteit, unieke kleuren en de juiste bescherming wat betreft krasvastheid en vochtbestendigheid”, licht commercieel directeur Armand Stuy toe.

Aplexol telt 9 eigentijdse kleurrecepten

“Meubel- en interieurlakken spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke kwaliteit en uitstraling van het product. Met trendy kleuren zijn verrassende accenten en effecten te realiseren. We hebben dan ook nauwlettend gekeken naar de huidige kleurtrends in de markt. Binnen onze nieuwe lijn van oliën, waxen en effectbeitsen hebben we deze trends vertaald naar 9 eigentijdse kleurrecepten. Of de klant nu kiest voor vergrijsde, verouderde of gebleekte tinten: de Aplexol producten maken het mogelijk. Overigens is het niet zo dat we ons beperken tot een vast kleurenpalet. Met een eigen kleurmengsysteem zijn we zeer flexibel en kunnen we desgewenst iedere kleur zeer snel leveren. Met de duurzame Aplexol producten garanderen we het behoud van meubels. In combinatie met onze onderhoudsmiddelen wordt de levensduur zelfs langere tijd verlengd!”

 

Snelle levering via het Select Partner Programma

Anker Stuy levert in nauwe samenwerking met Heidelberg Woodcoatings laksystemen aan de meubel- en interieurbouw. Anker Stuy is een toonaangevende naam in de meubelindustrie met een landelijke verkoopdekking middels het Select Partner Programma. Gezamenlijk met deze dealers is Anker Stuy in staat snel te leveren, maar ook goede technische ondersteuning te bieden.

Bekijk ons assortiment