Om niet te verdwalen in tienduizend verschillende kleuren, staan in de Verfshop van Anker Stuy iets meer dan duizend kleuren. Naast de eerder genoemde RAL-kleuren kun je hier ook kiezen uit de kleurenwaaiers van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Sigma, Wijzonol, Sikkens, Gamma en de Favorite Colour Collection van Anker Stuy.

We krijgen regelmatig de vraag of we een kleurstaal kunnen omzetten naar RAL, maar dit is simpelweg niet mogelijk. Het kleurenpalet van RAL bestaat al bijna honderd jaar en kan alleen door RAL zelf uitgebreid worden. Alle kleuren die afwijken van het RAL-kleurenpalet komen wellicht naar voren in een kleurenwaaier van een ander merk – of kunnen in het uiterste geval helemaal op maat nagemaakt worden.

Heb je een kleurstaal die niet terug te vinden is in een kleurenwaaier? In dat geval kun je een kleurstaal (minimaal 6×6 cm) opsturen, zodat ons kleurenlab de exacte kleur kan bepalen. Om de juiste kleur te mengen hanteert Anker Stuy de nieuwste technologie op het gebied van mengkleurpasta’s. Deze mengkleurpasta’s zijn ontwikkeld in ons eigen laboratorium en worden in eigen huis geproduceerd.

De kleurformuleringen die zijn ingebracht in onze database zijn volledig doorgetest en genieten de kleinste afwijking die (naar onze mening) mogelijk is. Omdat Anker Stuy alleen werkt met hoogwaardige kleurpigmenten (vergelijkbaar met die in de auto-industrie) is glans- en kleurbehoud bij ons gegarandeerd én aantoonbaar getest.

Anker Stuy’s Favorite Colour Collection

Ontdek onze nieuwe 54 trendy kleuren uit de Anker Stuy Favorite Colour Collection. De drie kleurenpaletten: Natural Basics, Industrial Atmosphere en Velvet Touch zijn perfect met elkaar te combineren en verkrijgbaar in muurverven, lakken en beitsen.