Het is bijna niet van echt te onderscheiden. Zo nauwkeurig bootsen de nieuwe metallic meubellakken de verschillende effecten na. “Met de nieuwe lakken kunnen we een echte industrieIook nabootsen”, vertelt sales manager Hans de Heer. “Het verspuiten van echte metaalpoeders ontzettend kostbaar. Met deze oplossing heb je voor een relatief lage prijs een zeer nauwkeurig effect.”

“Naast deze effecten is er met een speciale basis de mogelijkheid om fantastische metallic effecten te bereiken. Met ons kleurmengsysteem kunnen wij een zeer breed palet aan tinten creëren. Dit gaat van lichte, naar zwaardere en donkere varianten.” De metallic lakken zijn toepasbaar op veel verschillende ondergronden, zoals hout, kunststof en metaal. Met de juiste grondlaag kun je vrijwel elk type materiaal ermee afwerken.

“Zo kun je als meubelmaker of interieurbouwer een bar, kast, keukenblok of tafel laten bewerken met nagenoeg hetzelfde effect als echt metaal”, licht de Heer toe. “Het is daarnaast ook mogelijk om door middel van het spuitwerk de objecten een verouderingseffect mee te geven.”

Waaier met stalen

We hebben een waaier ontwikkeld met verschillende stalen van de metaal effectlakken zodat u de verschillende uitstralingen direct kunt beoordelen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via info@ankerstuy.nl of informeer bij uw groothandel.