Hydrolux is KOMO gecertificeerd en geeft een gegarandeerde periode van onderhoudsvrij schilderwerk. Door te werken met het Hydrolux verfsysteem kan een concept III verfsysteem binnen 24 uur gerealiseerd worden, waarbij de volgende dag al begonnen kan worden met beglazing en verdere bewerkingen van het kozijn.

Compleet assortiment

Hydrolux is een productlijn die bestaat uit een compleet assortiment van een duocoat, primers en topcoats, zowel dekkend als transparant. Het verfsysteem kenmerkt zich door een uitstekende levensduur en is uitvoerig getest op diverse onderdelen, zoals UV-bestendigheid, wateropname en glans- en kleurdegradatie.

Het gehele assortiment is KOMO gecertificeerd conform de BRL0814 en RL0817 en wordt door ons gegarandeerd op kwaliteit. Dit in combinatie met ons garantieplan.

Single Part Production

Uniek binnen deze lijn is dat het mogelijk is om de eindlaag toe te passen met met ‘Single Part Production’. Hydrolux is geschikt voor alle gerenommeerde Single Part Productiemachines en kan geleverd worden onder KOMO-keurmerk. Single Part coaten is sinds 2018 een vernieuwde manier van verf aanbrengen op een houten element.

Het assembleren van het kozijn vindt pas plaats na het aanbrengen van de primer en/of midcoat, zonder kwaliteitsverlies bij de lijmverbinding. De grote winst bij Single Part coaten ontstaat in de bestaande spuit- en droogruimte, waar het mogelijk is om alleen nog maar de topcoat aan te brengen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de spuit- en droogruimte en kan de capaciteit omhoog.

Nieuw in het Hydrolux assortiment: Topcoat Thix

Deze watergedragen industriële topcoat voor buiten is ook op basis van Tri-Cryl technologie ontwikkeld. Het is toepasbaar als duurzame verspuitbare eindlaag op nieuwe én bestaande houten onderdelen.

Deze topcoat kenmerkt zich door:

  • Hoog standvermogen, waardoor de topcoat gemakkelijk gespoten kan worden.
  • Natspuiten is mogelijk tot 400 Mu zonder zakkers
  • De mogelijkheid van geforceerd drogen waardoor de droogtijd verkort kan worden
  • De mogelijkheid om met 2 lagen aflaksysteem te leveren

Daarnaast heeft deze topcoat een uitstekende levensduur, is het UV bestendig, niet vergelend en overschilderbaar met diverse watergedragen systemen en alkydharsverven. De Hydrolux Topcoat Thix is verkrijgbaar in Semi-matt, Semi-Gloss en Gloss, allen dekkend. Binnenkort is deze ook als transparante variant verkrijgbaar.

Service

  • Ondersteuning van technisch specialisten tot in de spuitruimte. Inclusief laagdikte metingen
  • Ondersteuning op pomp, klimaat- & ventilatietechniek in samenwerking met toeleveranciers.
  • Jarenlange ervaringen & referenties met duizenden houten elementen geplaatst door heel Europa.
  • Matchen van kleuren is service van Anker Stuy Coatings.

Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben of wil je een sample uitproberen. Benader ons dan via onderstaande button en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Alternatieve applicatie mogelijkheden