Procesoptimalisatie

Het systeem voldoet tevens aan de KOMO-richtlijnen en is een kwalitatief hoogwaardig systeem op basis van een uniek Tricryl technologie. Zo scoort het systeem uitstekend op wateropname, elasticiteit, hechting en UV-bescherming. Het verfsysteem is tevens geforceerd te drogen in alle kleuren waardoor er veel tijd gewonnen kan worden in de fabriek.

Zo is met aandacht ook gekeken naar de procesoptimalisatie. Anker Stuy Coatings ervaarde steeds meer wensen voor het verkorten van de doorlooptijden in de fabriek en heeft met dit systeem een duidelijk antwoord richting de markt.

Aflak in twee lagen!

Aflak in twee lagen is dus mogelijk, en voorvlak en of gegrond kozijn in één laag. De producten zijn verkrijgbaar in drie glansgraden namelijk: Gloss, Semi-Gloss en Semi-Matt. In het KOMO-certificaat zijn vier geforceerde drogingcondities opgenomen met diverse combinaties van tijd en temperatuur.

Hiermee is het mogelijk om binnen 24 uur een kozijn te spuiten en te drogen voor doorgang naar af montage. De producten zijn ook toepasbaar op automatische spuitsystemen van de gangbare merken/ leveranciers.

Snellere levering

Anker Stuy Coatings wil met dit systeem een antwoord bieden aan een industrie die steeds kortere doorlooptijden kent. Er zijn klanten die een leadtime van twee weken hanteren van offerte aanvraag tot plaatsing van het kozijn bij de klant.

Daarbij is het ook nog van belang dat onze klanten zo min mogelijk voorraad in huis hebben en daarom wordt het ook mogelijk om in Nederland en België de volgende dag te leveren.

  • Verkorten van de doorlooptijden
  • Twee lagen in concept drie mogelijk
  • Voorlak in één laag mogelijk
  • Geforceerd drogen mogelijk