Woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters ervaren steeds vaker de kwaliteit en de service van Anker Stuy Coatings.

Wij luisteren naar je wensen en delen graag onze kennis. Inspectie van schilderwerk en schilderwerkzaamheden zijn met name belangrijk voor garantievrije onderhoudsperiodes.

Het kan zijn dat een gebouw aan renovatie toe is en dat gekozen wordt voor de producten van Anker Stuy Coatings. Of dit betekent dat houten elementen als concept III of concept III+ zijn toegepast.

Verftechnische begeleiding

We merken dat woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters onze verftechnische begeleiding waarderen. De trends binnen de verfbranche gaan razendsnel en maatwerk is dan prettig. Vooral bij verf voor woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters.

Ons doel is helder: u als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter van het beginstadium tot de daadwerkelijke oplevering ondersteunen. Zo kunnen we de onderhoudsinterval zo lang mogelijk uitstellen, vaak tot wel 15 jaar. Het juiste verfproduct voor iedere situatie, dat is waar wij naar streven, ook bij de verf voor woningbouwverenigingen.

Van het schilderen van projectmatige woningbouw tot het onderhoud van een monumentaal bedrijfspand. U als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter heeft er geen omkijken naar.

Wij helpen je graag!

Ben je als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter op zoek naar maatwerk en duurzame kwaliteit op het gebied van verf? Wij helpen je graag. Met persoonlijk advies en begeleiding zorgen wij voor een vlekkeloos proces én eindresultaat.