Woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters ervaren steeds vaker de kwaliteit en de service van Anker Stuy Verven.

Wij luisteren naar uw wensen en we delen onze kennis. Ook lichten wij onze servicegerichte benadering toe. Inspectie van schilderwerk en schilderwerkzaamheden zijn met name belangrijk voor garantie vrij onderhoud. Dit betekend een gegarandeerde periode van onderhoudsvrij schilderwerk op uw gebouw. 

Dit kan zijn dat een gebouw aan renovatie toe is en dat gekozen wordt voor de producten van Anker Stuy Verven of dit betekent dat houten elementen als concept III of concept III+ zijn toegepast. 

Verftechnische begeleiding

Wij merken dat woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters onze verftechnische begeleiding waarderen. Immers, de trends binnen de verfbranche gaan razendsnel. Maatwerk is dan prettig. Vooral bij verf voor woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters. Ons doel is helder: u als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter van het beginstadium tot de daadwerkelijke eindoplevering ondersteunen. Zo kunnen we de onderhoudsinterval zo lang mogelijk uitstellen, vaak tot wel 15 jaar. Het juiste verfproduct voor iedere situatie, dat is waar wij naar streven, ook bij de verf voor woningbouwverenigingen. Van het schilderen van projectmatige woningbouw tot het onderhoud van een monumentaal bedrijfspand. U als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter heeft er geen omkijken naar.

Wij helpen  u graag!

Bent u als woningbouwvereniging of vastgoedbezitter op zoek naar maatwerk en duurzame kwaliteit op het gebied van verf? Wij helpen u graag. Met persoonlijk advies en begeleiding zorgen wij voor een vlekkeloos proces én eindresultaat.