De nieuwe lijn met meubel- en interieurlakken van Anker Stuy bestaat uit een watergedragen en oplosmiddelhoudende Anti-scratch lak, Natuurhout-effectlak blank, Vulgrond en een ISO primer. Geïnteresseerden kunnen via onze website (of onderaan deze pagina) samples aanvragen om deze zelf te testen!

Waterink Keukens werkt veel met massief en fineer eikenhout en daarvoor zijn de nieuwe producten perfect. “Hiermee kunnen we net dat stapje extra zetten voor onze klanten”, vertelt eigenaar Erwin Waterink. “Voor onze collega’s in de spuiterij die met de lak werken, is het ook nog eens een betere en milieuvriendelijkere keuze. We hebben meerdere opties geprobeerd, maar veel lakken laten het basismateriaal opvezelen. Dan krijg je het niet mooi glad of wordt het niet hard genoeg.”

(Artikel gaat verder onder de foto)

Eiken balk afgelakt met ASC Cryl Systeemlak Natuurmat Anti-scratch.

Hans de Heer, sales manager meubellakken van Anker Stuy, had opgevangen dat Waterink hiermee aan het stoeien was en stelde voor om de nieuwe productlijn eens uit te proberen. “Die vraag om te testen is – naast de kwaliteit van de lakken – zeker ook een voordeel: we kunnen Hans altijd bellen”, vervolgt Waterink. “De begeleiding is heel fijn. Binnenkort gaan twee van onze spuiters naar een workshop op locatie om de lakken direct onder begeleiding in de praktijk te testen.”

Lees het volledige artikel in Binnenwerk magazine Nr 2 2023.

Foto’s: Waterink Keukens


Vraag ook samples aan!

Heb je vragen over één van deze nieuwe producten? Neem dan even contact met ons op; we staan je graag te woord om samen tot de beste (test)resultaten te komen!

Vraag hier je samples aan!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Sample product(en) aanvragen(Vereist)
Selecteer de producten waarvan je graag een sample wilt ontvangen. Onze verkoopafdeling neemt contact met je op om de details te bespreken.